V dnešní MF Dnes je další článek s profesorem Špičákem z IKEM. Na úvod připomínám, že je vždy potřeba jít za zdrojem, tedy každé zprostředkování může informaci změnit. Třeba zde do databáze Anopress, pokud do ní máte přístup.
V minulém článku byl jasně řečeno, že pivo škodí a má vliv na rakovinu tlustého střeva. Tedy otázka, kolik piva můžu vypít, aniž by škodilo, je nesmysl, škodí každé množství. Vyzkoušejte si to třeba s benzínem (:-).
Dnes je v článku otázka asijské kuchyně. Pokud byste použili zdravé suroviny, tak asijská kuchyně patrně neškodí. Ale ty na trhu nejsou a nemají je ani, lidé, kteří žijí v místech, kde se pěstuje. Ono se stačí zamyslet. Kolikrát se chová třeba tuňák v klecích ve vodě, do které byste se báli strčit ruku? Jak vypěstujete nějakou „zdravou“ surovinu pro asijskou kuchyň, když jí zaléváte vodu, ve které vymřely ryby, viz údaj v článku.
(Navštíveno 19×, 1 návštěv(a,y) dnes)
Leave a Reply